salamandra είπε:
kapa σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ. Βάζω μόνο σε άδειες τελείως περιοχές; Να βάλω σε περιοχές που έχουν ακόμα τρίχες αλλά είναι αραιές όπως στην κορυφή πίσω στο κρανίο;
Και μια ακόμα ερώτηση βάζω πριν κοιμηθώ και ξεπλένω την άλλη μέρα το πρωί; Όταν βάλω να ασπρίσω την περιοχή (να μην φαίνεται το δέρμα από την αλοιφή) ή να απορροφηθεί από το δέρμα;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αν σε ενδιαφέρει,κυριολεκτικά λούζω το κεφάλι με ελαιόλαδο,αυτό που χρησιμοποιούμε και στο φαγητό και στην συνέχεια βάζω την αλοιφή σε όλο μα όλο το κεφάλι.Δεν βάζω ποσότητα στραγάλια,φουντούκια και ότι άλλο ξηρό καρπό θες,βάζω μέχρι να δω ότι έχω καλύψει όλα τα μαλλιά και το skin scalp.
Να σημειωθεί πως από προσωπική εκτίμηση πρέπει να βρίσκομαι σε NW 2 ή 3.
Έχω παντού μαλλιά αλλά με αρκετή αραίωση.Οι κρόταφοι μου μοιάζουν με του NW 2.
Στην ουσία αυτό που μου λείπει είναι η πύκνωση.Με Minox 2-3% τα πρώτα 2 χρόνια ήταν θαυμάσια (ηλικία 30-32). Μετά η Minox δεν έκανε τίποτα και είχα αραίωση.Αναμένω kirkland 5% υγρό.
Παρεμπιπτόντως Ο Kapa μου είχε πει στην αρχή αν δεν βάζω minox να μην ξεκινήσω για να δω την κρέμα.Όμως βάζω χρόνια.
Δεν ξέρω βέβαια αν η minox έχασε μέσα στο μπουκάλι γιατί την είχα να κάθετε πάνω από 6 μήνες..μέχρι να την ξανά ξεκινήσω.
Όπως και να έχει,τώρα καμιά φορά αραιώνω την κρέμα είτε με ελαιόλαδο είτε με λίγο minox που έχει μείνει μέχρι να έρθει το kirkland.
Θα δω τι θα κάνω πάντως (αν θα ξεκινήσω άμεσα την minox 5% ή πιο αργότερα) ..λόγο άνοιξης πρέπει να το εκμεταλλευτούμε καθώς επηρεάζεται και η τριχοφυΐα!