Zinc oxide 10%!!!!

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
το αγχος μου ειναι μην βαζω zinc κ μινοξ κ ειναι σαν να μην βαζω τιποτα απο τα δυο κ καταντησω σε λιγο καιρο να ειμαι χαλια.....

Ο συνάδελφος thimios 72 αντικατέστησε την μινοξιδιλη σαν και εμένα,μια σελίδα πριν αναφέρει αποτελέσματα.
Ακόμα και να μην πετύχει ξανα ξεκινώντας την μινοξιδιλη θα έρθεις στο ίδιο σημείο.

δεν ηθελα να σταματησω την μινοξιδιλη.....ηθελα απλα να προσθεσω zinc στην ηδη υπαρχουσα θεραπεια με την μινοξιδιλη....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
kapa είπε:
3746741 είπε:
το αγχος μου ειναι μην βαζω zinc κ μινοξ κ ειναι σαν να μην βαζω τιποτα απο τα δυο κ καταντησω σε λιγο καιρο να ειμαι χαλια.....

Ο συνάδελφος thimios 72 αντικατέστησε την μινοξιδιλη σαν και εμένα,μια σελίδα πριν αναφέρει αποτελέσματα.
Ακόμα και να μην πετύχει ξανα ξεκινώντας την μινοξιδιλη θα έρθεις στο ίδιο σημείο.

δεν ηθελα να σταματησω την μινοξιδιλη.....ηθελα απλα να προσθεσω zinc στην ηδη υπαρχουσα θεραπεια με την μινοξιδιλη....

Κανε το..και εγω θα το κάνω ποιο μετα

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
kapa είπε:
3746741 είπε:

Κανε το..και εγω θα το κάνω ποιο μετα

το πολυ πολυ σε 2 μηνες να σου ζηταω χαρτομαντηλο για τα κλαματα.....

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:

Δεν θα έχεις υποχώρηση :21m:
Η αλληλεπίδραση μινοξιδιλης ψευδαργυρου ειναι ένας μύθος,το δοκίμασα με σαμπουαν ψευδαργυρου και μετα το μπάνιο μινοξιδιλη

3746741

Member
τι να πω....μακαρι....

καπα το σπρευ http://www.ebay.com/itm/Z-CARE-Lotion-4-fl-Oz-25-Zinc-Pyrithione-/390197523140?pt=US_Skin_Care&hash=item5ad995b2c4

μαζι με τα μεταφορικα 20 ευρω σου βγηκε?

gianniskritikos2

Active Member
baldy ο καπα οχι δεν εχασε απλα πολα... ειδε επανεκφηση μην τα λες οπως θες λες δεν ειναι αποδεδειγμενο... σε ερευνες ειναι που εχουν γινει εχει ανεβασει 100 ερευνες ..δεν καταληξαμε εκει εσυ κατεληξες εκει ο ζινκ δεν ξερουμε κατα ποσο δουλευει το οτι κατι κανει κανει...και μαλιστα οι ερευνες λενε για ρεγρουθ οχι για διατηρηση αλλα μπορει να ειναι αλλιως σε καθε ανθρωπο ο καπα ειδε ρεγρουθ αλλος μπορει να μην δει δεν το ξερουμε και δεν ξερουμε και σε βαθος χρονου ακομα

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
τι να πω....μακαρι....

καπα το σπρευ http://www.ebay.com/itm/Z-CARE-Lotion-4-fl-Oz-25-Zinc-Pyrithione-/390197523140?pt=US_Skin_Care&hash=item5ad995b2c4

Κοντά στα 30 με τα μεταφορικα επειδη πήρα δυο.
Ειναι πολυ φθηνο,το μπουκαλακι ειναι 4oz 120ml διπλάσιο της μινοξιδιλης.
Δυο μήνες βάζω κορυφή κροταφους και έφτασε λίγο πιο κάτω απο την μέση το πρώτο μπουκαλακι ακόμα

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
τι να πω....μακαρι....

Κοντά στα 30 με τα μεταφορικα επειδη πήρα δυο.
Ειναι πολυ φθηνο,το μπουκαλακι ειναι 4oz 120ml διπλάσιο της μινοξιδιλης.
Δυο μήνες βάζω κορυφή κροταφους και έφτασε λίγο πιο κάτω απο την μέση το πρώτο μπουκαλακι ακόμα

οκ,ευχαριστω!!

freewilly

Member
salamandra είπε:
kapa σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ. Βάζω μόνο σε άδειες τελείως περιοχές; Να βάλω σε περιοχές που έχουν ακόμα τρίχες αλλά είναι αραιές όπως στην κορυφή πίσω στο κρανίο;
Και μια ακόμα ερώτηση βάζω πριν κοιμηθώ και ξεπλένω την άλλη μέρα το πρωί; Όταν βάλω να ασπρίσω την περιοχή (να μην φαίνεται το δέρμα από την αλοιφή) ή να απορροφηθεί από το δέρμα;
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν σε ενδιαφέρει,κυριολεκτικά λούζω το κεφάλι με ελαιόλαδο,αυτό που χρησιμοποιούμε και στο φαγητό και στην συνέχεια βάζω την αλοιφή σε όλο μα όλο το κεφάλι.Δεν βάζω ποσότητα στραγάλια,φουντούκια και ότι άλλο ξηρό καρπό θες,βάζω μέχρι να δω ότι έχω καλύψει όλα τα μαλλιά και το skin scalp.

Να σημειωθεί πως από προσωπική εκτίμηση πρέπει να βρίσκομαι σε NW 2 ή 3.
Έχω παντού μαλλιά αλλά με αρκετή αραίωση.Οι κρόταφοι μου μοιάζουν με του NW 2.

Στην ουσία αυτό που μου λείπει είναι η πύκνωση.Με Minox 2-3% τα πρώτα 2 χρόνια ήταν θαυμάσια (ηλικία 30-32). Μετά η Minox δεν έκανε τίποτα και είχα αραίωση.Αναμένω kirkland 5% υγρό.

Παρεμπιπτόντως Ο Kapa μου είχε πει στην αρχή αν δεν βάζω minox να μην ξεκινήσω για να δω την κρέμα.Όμως βάζω χρόνια.

Δεν ξέρω βέβαια αν η minox έχασε μέσα στο μπουκάλι γιατί την είχα να κάθετε πάνω από 6 μήνες..μέχρι να την ξανά ξεκινήσω.

Όπως και να έχει,τώρα καμιά φορά αραιώνω την κρέμα είτε με ελαιόλαδο είτε με λίγο minox που έχει μείνει μέχρι να έρθει το kirkland.

Θα δω τι θα κάνω πάντως (αν θα ξεκινήσω άμεσα την minox 5% ή πιο αργότερα) ..λόγο άνοιξης πρέπει να το εκμεταλλευτούμε καθώς επηρεάζεται και η τριχοφυΐα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Prosim

Member
Πολύ δύσκολη η εφαρμογή, είναι πηχτή η κρέμα και γω έχω μαλλιά κάπου 7-8εκ μακριά.
Αφού εβαλα μικρά μπαλάκια σε διάφορα σημεία δοκίμασα με βρεγμένα χέρια, αλλά ζόρικα... Θα δω με κάνα ψεκαστήρι μπας και είναι καλύτερα. Αν βρείτε κάναν καλύτερο τρόπο ενημερώστε.

kapa είπε:
3746741 είπε:

Δεν θα έχεις υποχώρηση :21m:
Η αλληλεπίδραση μινοξιδιλης ψευδαργυρου ειναι ένας μύθος,το δοκίμασα με σαμπουαν ψευδαργυρου και μετα το μπάνιο μινοξιδιλη

kapa μολις εβαλα στον κροταφο μπαλακι μισου ρεβυθιου οπως ειπες... μεγαλο ιξωδες η κρεμα,ασπρισε ο κροταφος λες και τον εβαψα... ποση ωρα πρεπει να το αφησω,πριν λουστω..??? θα απορροφηθει όλο? γιατι αν το αφησω ετσι δεν ειναι να βγω εξω το πρωι :21m::8m:

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
kapa μολις εβαλα στον κροταφο μπαλακι μισου ρεβυθιου οπως ειπες... μεγαλο ιξωδες η κρεμα,ασπρισε ο κροταφος λες και τον εβαψα... ποση ωρα πρεπει να το αφησω,πριν λουστω..??? θα απορροφηθει όλο? γιατι αν το αφησω ετσι δεν ειναι να βγω εξω το πρωι :21m::8m:

Αφήνει χρωμα σαν στοκος λιγότερο η δεκάρα και αρκετό η 15αρα,μπορείς να το
Αφήνεις όλο το βράδυ και να ξεπλενεις το πρωί:9m:

freewilly

Member
Τα πρώτα αποτελέσματα από εμένα...

Βλέπω στον αριστερό κρόταφο,μικρές μαύρες τριχούλες..???:exclamation: φρέσκες και παρθένες,πολύ πιθανό να ήταν από εκείνες τις baby...

Δεν θέλω να βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα..αλλά κάτι φαίνεται!

Στον δεξιό κρόταφο δεν βλέπω ακόμα κάτι συνταρακτικό...

Να σημειώσω πως είμαι στην 20η ημέρα με την χρήση της κρέμας.

freewilly

Member
Από την μέρα που ξεκίνησα την κρέμα έβαλα 3-4 φορές στα χέρια μου ίσα ίσα να μαλακώσω την κρέμα για να την αλείψω πιο εύκολα και αυτό από 2-3 ψεκασμούς στην παλάμη.Στην ουσία την έχω σταματήσει από την 1η μέρα χρήσης της κρέμας.
Αν έχεις παρακολουθήσει από την αρχή όλο το thread θα διάβασες κάπου που αναφέρω ότι εδώ και ένα χρόνο η minox (3%) δεν μου έκανε τίποτα.Λες να έκανε τώρα στο τέλος με την κρέμα?! :blush: δεν ξέρω..

Είναι προφανές πως 1 χρόνο τώρα η minox δεν μου έβγαλε καμία νέα τρίχα.Απλά την έβαζα...πρόσφατα πήρα kirkland 5% σε υγρό και θα κάνω από αύριο μικρό mix με κρέμα για καλύτερη επάλειψη.

Λόγο ότι είδα νέα τριχάκια με μόνο κρέμα λέω να συνεχίσω να κάνω μικρή μίξη με minox και εναλλάξ με ελαιόλαδο.

mikegad

Well-Known Member
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί ,αλλά εδώ λέει πως σημαντικό ρόλο παίζει η αναλογία zinc - χαλκού.
Μιλάει για την λήψη ψευδαργύρου από τροφές βέβαια. Αλλά μήπως και εμείς που τον βάζουμε στο κεφάλι ,θα ήταν καλό να αυξήσουμε την λήψη χαλκού?

gianniskritikos2

Active Member
freewilly απο τηνα ρχη το διαβαζω και αυτο το ξερω για την 3% απλα δεν ειχα δει αν εγραψες οτι την σταματησες.... η μου διεφιγε...θα πρωτεινα αν και ο καπα ειπε οτι δεν αλληλεπιδρα η μινοχ με ζινκ να μην τα βαλεις στο ιδιο σκευασμα... καλυτερα προι μινοχ βραδι ζινκ να μην εχεις καποιο θεμα ετσι θα δεις καλο αποτελεσμα πιστευω

MKsmoke

New Member
Καλησπερα παιδια ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω στο φορουμ παρολο που το παρακολουθω αρκετο καιρο..σκεφτομαι να ξεκινησω Zinc oxide 10% να επαναφερω λιγο κροταφους απλα μηπως θα ηταν καλυτερα να ξεκινησω με μινοξ??..να πω πως ειμαι norwood 1,5-2 και δεν εχω βαλει ποτε τιποτα στα μαλλια μου.Ευχαριστω

Μπλουζα