Zinc oxide 10%!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
MKsmoke είπε:
Καλησπερα παιδια ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω στο φορουμ παρολο που το παρακολουθω αρκετο καιρο..σκεφτομαι να ξεκινησω Zinc oxide 10% να επαναφερω λιγο κροταφους απλα μηπως θα ηταν καλυτερα να ξεκινησω με μινοξ??..να πω πως ειμαι norwood 1,5-2 και δεν εχω βαλει ποτε τιποτα στα μαλλια μου.Ευχαριστω

Πρώτα με ψευδαργυρο και μετα απο μήνες πρόσθεσε μινοξιδιλη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MKsmoke

New Member
kapa είπε:
MKsmoke είπε:
Καλησπερα παιδια ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω στο φορουμ παρολο που το παρακολουθω αρκετο καιρο..σκεφτομαι να ξεκινησω Zinc oxide 10% να επαναφερω λιγο κροταφους απλα μηπως θα ηταν καλυτερα να ξεκινησω με μινοξ??..να πω πως ειμαι norwood 1,5-2 και δεν εχω βαλει ποτε τιποτα στα μαλλια μου.Ευχαριστω

Πρώτα με ψευδαργυρο και μετα απο μήνες πρόσθεσε μινοξιδιλη

Kapa με νερακι σκετο ετσι?γιατι νομιζω εσυ βαζεις με υγρο ζινκ..δεν θα χρειαστω κατι αλλο περα απτο oxide για να δω αποτελεσμα σωστα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
MKsmoke είπε:
Kapa με νερακι σκετο ετσι?γιατι νομιζω εσυ βαζεις με υγρο ζινκ..δεν θα χρειαστω κατι αλλο περα απτο oxide για να δω αποτελεσμα σωστα?
με νερο σκετο,δεν θα χρειαστεις κατι αλλο προς το παρον.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Λίγα πράγματα για την εφαρμογη.
Αφοβα κάντε ταυτόχρονη εφαρμογη ψευδαργυρου μινοξιδιλης.
Το ότι χάνει η μινοξιδιλη απο τον ψευδαργυρο ειναι ο μεγαλύτερος μύθος που υπάρχει.
Η μινοξιδιλη αλληλεπιδρα επίσης με τρετινοινη,κορτιζονη,και με τα μισα φάρμακα που εφαρμόζουμε μαζί της.
Δοκιμασμενα ολα απο εμένα

gianniskritikos2

Active Member
kapa πως πας με τον ζινκ? βλεπεις πρωοδο? υποχωρηση? στασιμοτητα? ξερω ειναι νωρις περσαν μονο 7 μερες απο την τελευτεα ενημερωση σου για την κατασταση σου εχεις δει καποιο νεο σημαδι?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
kapa πως πας με τον ζινκ? βλεπεις πρωοδο? υποχωρηση? στασιμοτητα? ξερω ειναι νωρις περσαν μονο 7 μερες απο την τελευτεα ενημερωση σου για την κατασταση σου εχεις δει καποιο νεο σημαδι?

Έχω σχεδόν τερματίσει.
Οτι είχε να δώσει απο άμεση επανεκφυση το έδωσε.
Σε λίγες μέρες θα προσθέσω την επόμενη ουσία που θα δωσει ένα κλικ ακόμα.
Δεν ειναι μινοξιδιλη:p

gianniskritikos2

Active Member
αρα με το κοψιμο της μινοχ ειδες εμφανες αποτελεσμα? δηλαδει το βλεπεις και εισαι σιγουρος οτι εδωσε ρεγκ... επισεις η αλλη ουσια που λες ακομα την ψαχνεις η την εχεις βρει ?γιατι ελεγες οτι ψαχνεσε να βρεις το 2ρο τοπικο για να τελειωσεις την θεραπια με τον ζινκ....ετσι νομιζω δλδ οτι ελεγες:p

dk1984

Member
kapa είπε:
gianniskritikos2 είπε:

Έχω σχεδόν τερματίσει.
Οτι είχε να δώσει απο άμεση επανεκφυση το έδωσε.
Σε λίγες μέρες θα προσθέσω την επόμενη ουσία που θα δωσει ένα κλικ ακόμα.
Δεν ειναι μινοξιδιλη:p

θα ειναι καψαικινη...αλλα γιατι πιστευεις οτι τερματισε ο ψευδαργυρος

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
αρα με το κοψιμο της μινοχ ειδες εμφανες αποτελεσμα? δηλαδει το βλεπεις και εισαι σιγουρος οτι εδωσε ρεγκ... επισεις η αλλη ουσια που λες ακομα την ψαχνεις η την εχεις βρει ?γιατι ελεγες οτι ψαχνεσε να βρεις το 2ρο τοπικο για να τελειωσεις την θεραπια με τον ζινκ....ετσι νομιζω δλδ οτι ελεγες:p

Εδωσε επανεκφυση στον δεξί κροταφο και συντηρηση μονο στον αριστερο,είμαι σίγουρος 100% ειναι σε καλύτερη κατάσταση απο οτι με μινοξιδιλη.
Δεν σταματαω τον ψευδαργυρο

dk1984 είπε:
θα ειναι καψαικινη...αλλα γιατι πιστευεις οτι τερματισε ο ψευδαργυρος

οχι απαραιτητα,θα δοκιμασω 3 η 4 ουσιες που εχουν τις περισσοτερες πιθανοτητες,ας κερδισει η καλυτερη.
Η καψαικινη πάντως ειναι φαβορί.
Με την κατάλληλη χρήση της εχει στο τσεπακι την νίκη
ο ψευδαργυρος δεν εχει να μου δωσει πολλα ακομα σε αμεσα αποτελεσματα στους κροταφους μονο,και αυτα που εδωσε ειναι αρκετα.
θα τον συνεχισω σαν αποκλειστικο blocker,πετυχε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Prosim

Member
Κάπα, με τι λούζεσε; Χτες για να φύγει η κρέμα χρειάστηκα 3 χέρια λούσιμο... Γενικά κολλάει πολύ στο κεφάλι.

orestis

Member
Βρε παιδια, σημερα πηγα sm και εψαξα να παρω την κρεμα. Ειχε μονο δυο. Η μια εγραφε 20% zink η αλλη δεν εγραφε ποσο ειχε. Οποτε πηρα αυτη που εγραφε 20%.
Πριν λιγο προσπαθησα να την αραιωσω με οινοπνευμα. Αποτελεσμα αδιαλυτη.Ουτε καν αλλαξε η μορφη της.
Οποτε κι εγω την εβαλα ετσι. Τωρα ειναι σαν να εχω στοκαρει το κεφαλι μου κανονικα.
Εκανα κατι λαθος? Παιζει να διαλυθει τελικα με καποιο τροπο?
Απορω οταν παω να λουστω αν θα βγει αυτο το πραγμα ή θα μεινω με το στοκο στο κεφαλι :)

kapa

Μέλος του προσωπικού
orestis είπε:
Βρε παιδια, σημερα πηγα sm και εψαξα να παρω την κρεμα. Ειχε μονο δυο. Η μια εγραφε 20% zink η αλλη δεν εγραφε ποσο ειχε. Οποτε πηρα αυτη που εγραφε 20%.
Πριν λιγο προσπαθησα να την αραιωσω με οινοπνευμα. Αποτελεσμα αδιαλυτη.Ουτε καν αλλαξε η μορφη της.
Οποτε κι εγω την εβαλα ετσι. Τωρα ειναι σαν να εχω στοκαρει το κεφαλι μου κανονικα.
Απορω οταν παω να λουστω αν θα βγει αυτο το πραγμα ή θα μεινω με το στοκο στο κεφαλι :)

Δεν έχω δοκιμάσει τόσο μεγάλη περιεκτικότητα αλλα δοκίμασε λίγο πιο επίμονα.
Σε μικρό καπάκι κρέμα,οινόπνευμα και καλο ανακατεμα με οδοντογλυφιδα.
Θα φύγει απο το μαλλι αν οχι με ένα χέρι σαμπουαν με το δεύτερο ναι.
Αν ήμουν Αθήνα θα σας χαρίζα τις δικές μου,έτσι και αλλιώς θα γυρίσω σε λοσιόν.
Αν δεν παλευεται η λαδιλα δοκιμάστε μονο κροταφους μονο να βεβαιωθειτε ότι δουλεύει.
Θα περάσουμε σε λοσιόν έτσι και αλλιώς,το αισθητικό κομμάτι ειναι πολυ σημαντικό

orestis

Member
Αυτο εκανα κι εγω, την εβαλα σε καπακι και ανακατευα με οδοντογλυφιδα.
Δεν εγινε ουτε στο ελαχιστο ανάμιξη με το οινοπνευμα.

mikegad

Well-Known Member
orestis είπε:

Aν είναι της nivea έχουμε την ίδια.
Και εμένα μόνο αυτήν είχε στο super market που έγραφε ποσοστό zinc.
Δοκίμασα και εγώ να την διαλύσω αλλά τίποτα ,το γράφει μάλιστα και από πίσω πως αποθεί την υγρασία.Είναι πολύ δύσκολη στο άπλωμα.
Λούσιμο για να φύγει 3 χέρια τουλάχιστον

orestis

Member
mikegad είπε:
orestis είπε:

Δοκίμασα και εγώ να την διαλύσω αλλά τίποτα ,το γράφει μάλιστα και από πίσω πως αποθεί την υγρασία.Είναι πολύ δύσκολη στο άπλωμα.

Ναι της Nivea ειναι. Πολυ ζωρικη στο απλωμα. Να δω τι θα γινει οταν παω να τα λουσω.

dk1984

Member
orestis είπε:
mikegad είπε:
orestis είπε:

Ναι της Nivea ειναι. Πολυ ζωρικη στο απλωμα. Να δω τι θα γινει οταν παω να τα λουσω.
εχω αυτη που εχει ο καπα και χρειαστηκε να λουστω 2 φορες

freewilly

Member
Μπορείς να την διαλύσεις με λίγο ελαιόλαδο..

Στο λούσιμο κάνω 1 χέρι με σαμπουάν που περιέχει ceratine και κλείνω με fungoral...μια χαρά φεύγει..

Μπλουζα