Zinc oxide 10%!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Θα έγραφα και τώρα την συνταγη για λοσιόν αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ειναι ασφαλή 10%
2 ml την ημέρα με καραμπινάτη απορρόφηση,θέλω πρώτα να την δοκιμάσω σε εμένα.
Δεν εχει ξανα δοκιμαστεί κάτι τέτοιο για να πω ναι ειναι ασφαλη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
kapa είπε:
Θα έγραφα και τώρα την συνταγη για λοσιόν αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ειναι ασφαλή 10%
ρε Καπα το ειχα απορια αμα ο zinc ειναι blocker δε θα επρεπε να σου ειχε βγαλει sides

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
kapa είπε:
ρε Καπα το ειχα απορια αμα ο zinc ειναι blocker δε θα επρεπε να σου ειχε βγαλει sides

Ειναι blocker αναστολέας της δραστικότητας της 5α-αναγωγάσης.
Σε αντίθεση με τα τοπικα αντιανδρογονα που μπορεί να προκαλέσουν πόνο στους ορχεις,τσουξιμο στο στήθος,με απορρόφηση ψευδαργυρου μπορεί κάποιος να εχει ναυτια,διαρροια,εμετο

3746741

Member
kapa είπε:
dk1984 είπε:
kapa είπε:

Ειναι blocker αναστολέας της δραστικότητας της 5α-αναγωγάσης.
Σε αντίθεση με τα τοπικα αντιανδρογονα που μπορεί να προκαλέσουν πόνο στους ορχεις,τσουξιμο στο στήθος,με απορρόφηση ψευδαργυρου μπορεί κάποιος να εχει ναυτια,διαρροια,εμετο

εσυ καπα ειδες διαφορα σε θεμα τριχοπτωσης?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:

Εγω προς το παρόν βάζω εναν μηνα pyrithione lotion airol και εναν μηνα zinc oxide+ pyrithione ,μονο κροταφους και πάω να κάνω μπιφτεκι.
Χανω και σχεδόν 200 τρίχες την ημέρα.
Περιμένω την σκόνη ψευδαργυρου για λοσιόν και έναρξη σε nw6

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Εγω προς το παρόν βάζω εναν μηνα pyrithione lotion airol και εναν μηνα zinc oxide+ pyrithione ,μονο κροταφους και πάω να κάνω μπιφτεκι.
Χανω και σχεδόν 200 τρίχες την ημέρα.
Περιμένω την σκόνη ψευδαργυρου για λοσιόν και έναρξη σε nw6

γιατι εμεινες μονο κροταφους κ δεν εβαζες κ στο crown για να μην κανεις μπιφτεκι?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
γιατι εμεινες μονο κροταφους κ δεν εβαζες κ στο crown για να μην κανεις μπιφτεκι?

Με εχει κουράσει η λαδιλα απο τις λοσιόν,και να φανταστείς μονο 3 φορές σε όλη μου την ζωή έχω βάλει ζελέ επειδη σιχαινομαι την λαδιλα

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Με εχει κουράσει η λαδιλα απο τις λοσιόν,και να φανταστείς μονο 3 φορές σε όλη μου την ζωή έχω βάλει ζελέ επειδη σιχαινομαι την λαδιλα

k προτιμας να χασεις το μαλλι σου ομως?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
kapa είπε:
3746741 είπε:

Θα χάσω λίγο,θα τα ξανα πάρω πίσω καλύτερα

salamandra είπε:
kapa η έρευνα νομίζω έλεγε ότι το βάζανε 5 φόρες την βδομάδα. Εσύ κάθε μέρα βάζεις;

Καθε μέρα μια φορα μετα το μπάνιο

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
kapa είπε:
3746741 είπε:

Θα χάσω λίγο,θα τα ξανα πάρω πίσω καλύτερα

salamandra είπε:
kapa η έρευνα νομίζω έλεγε ότι το βάζανε 5 φόρες την βδομάδα. Εσύ κάθε μέρα βάζεις;

Καθε μέρα μια φορα μετα το μπάνιο

πως θα τα παρεις ρε θηριο???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:

Με regrowth της λοσιόν ψευδαργυρου.
Δεν με πολυ νοιάζει αν φύγουν,τα κρατάω πιο πολυ απο χόμπι.
Δέκα χρονια πριν θα με ενοιαζε.
Οσο μεγαλώνω το κοντό μαλλι ακόμα και το ξυρισμενο μου παει πιο πολυ,τα χαρακτηριστικά μας αλλάζουν μεγαλώνοντας και η καραφλα ειναι πιο αποδεκτή,οχι απο τους άλλους απο αυτούς ειναι έτσι και αλλιώς αλλα απο τον ίδιο μας τον εαυτό.
Φαντασου έναν 25 χρονο Bruce Willis με μαλλι,και φαντασου έναν 60χρονο φαλακρο Bruce Willis

Εγω λέω ότι τώρα ειναι πολυ ποιο όμορφος.
Εντελώς αντικειμενικά

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    45.3 KB · Προβολές: 334
  • image.jpg
    image.jpg
    14.9 KB · Προβολές: 308

thimios72

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Οσο μεγαλώνω το κοντό μαλλι ακόμα και το ξυρισμενο μου παει πιο πολυ,τα χαρακτηριστικά μας αλλάζουν μεγαλώνοντας και η καραφλα ειναι πιο αποδεκτή,οχι απο τους άλλους απο αυτούς ειναι έτσι και αλλιώς αλλα απο τον ίδιο μας τον εαυτό.
Φαντασου έναν 25 χρονο Bruce Willis με μαλλι,και φαντασου έναν 60χρονο φαλακρο Bruce Willis

Εντελώς αντικειμενικά

καπα εγω 19 σχεδον χρονια με κουρουμπελαια ειμαι 3αρι βαρβατο χωρις μπιφτεκι ομως, ο πατερας μου που τα εχανε στη ιδια ηλικια και στα ιδια ακριβως σημεια στα 41του και αυτος ηταν 4αρις, δηλαδη 1 νοργ διαφορα και χονδρικα εχω ακουμπισει γυρω στα 7000 ευρο!!!!! αξιζε τον κοπο??

kapa είπε:
3746741 είπε:

Εντελώς αντικειμενικά

kapa αν καταλαβα καλα,θα βαλεις καψαικινη για την αντιφλεγμονωδη δράση??? :dodgy: αν περναμε τα καψακια του niflamol και βγαζαμε την ουσια απο την ζελατινη και τα καναμε κρέμα??? :18m::angel:

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
καπα εγω 19 σχεδον χρονια με κουρουμπελαια ειμαι 3αρι βαρβατο χωρις μπιφτεκι ομως, ο πατερας μου που τα εχανε στη ιδια ηλικια και στα ιδια ακριβως σημεια στα 41του και αυτος ηταν 4αρις, δηλαδη 1 νοργ διαφορα και χονδρικα εχω ακουμπισει γυρω στα 7000 ευρο!!!!! αξιζε τον κοπο??
Εγω λέω ότι άξιζε,αυτο ενιωθες,αυτο έκανες,στην τελική βελτιωσες την ψυχολογία σου αυτά τα χρονια με λίγο περισσότερο μαλλι

giannaras13 είπε:
kapa αν καταλαβα καλα,θα βαλεις καψαικινη για την αντιφλεγμονωδη δράση??? :dodgy: αν περναμε τα καψακια του niflamol και βγαζαμε την ουσια απο την ζελατινη και τα καναμε κρέμα??? :18m::angel:

Θα μπορούσαμε να τα κουμπωναμε,να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα να γλιτώσουμε την λαδιλα,και πολλα οφελη στην υγεια,θα το ξεζουμισουμε και αυτο το κεφάλαιο

dimos18

Member
Kapa το niflamol είναι επιλεκτικός αναστολέας cox-2 ,ή αναστέλλει τη δράση και cox-1 και cox-2;Γιατί αν μιλάμε για επιλεκτικούς cox-2 inhibitors να ξέρετε ότι η χρήση τους μακροχρόνια είναι πολύ επίφοβη.

dimos18 είπε:
Kapa το niflamol είναι επιλεκτικός αναστολέας cox-2 ,ή αναστέλλει τη δράση και cox-1 και cox-2;Γιατί αν μιλάμε για επιλεκτικούς cox-2 inhibitors να ξέρετε ότι η χρήση τους μακροχρόνια είναι πολύ επίφοβη.

γιατι ωρε?στα cox 2 γινεται συνθεση των κακων προσταγλανδινων(τυπου 2 δηλαδη)που δημιουργουν τη φλεγμονη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimos18 είπε:

Ανέλυσε το αν θέλεις γιατί,έχω βρει μονο θετικά,για cox 2 μονο

dimos18

Member
Όσο αφορά τους επιλεκτικούς cox-2 inhibitors,λέγεται ότι σχετίζονται άμεσα με καρδιαγγειακά προβλήματα όπως πχ τη δημιουργία θρομβώσεων και γι αυτό το λόγο σε μακροχρόνια χρήση θεωρούνται επικίνδυνα.Επιλεκτικός αναστολέας cox-2 είναι ας πούμε είναι και το celebrex (http://www.celebrex.com) .Μπορείτε να δείτε στις παρενέργειες την προειδοποίηση για καρδιαγγειακά προβλήματα και παραθέτω συγκεκριμένα :

Cardiovascular warning: All prescription NSAIDs, like CELEBREX, ibuprofen, naproxen, and meloxicam have the same cardiovascular warning. They may all increase the chance of heart attack or stroke that can lead to death. This chance increases if you have heart disease or risk factors for it, such as high blood pressure or when NSAIDs are taken for long periods.

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimos18 είπε:
Όσο αφορά τους επιλεκτικούς cox-2 inhibitors,λέγεται ότι σχετίζονται άμεσα με καρδιαγγειακά προβλήματα όπως πχ τη δημιουργία θρομβώσεων και γι αυτό το λόγο σε μακροχρόνια χρήση θεωρούνται επικίνδυνα.Επιλεκτικός αναστολέας cox-2 είναι ας πούμε είναι και το celebrex (http://www.celebrex.com) .Μπορείτε να δείτε στις παρενέργειες την προειδοποίηση για καρδιαγγειακά προβλήματα και παραθέτω συγκεκριμένα :

Cardiovascular warning: All prescription NSAIDs, like CELEBREX, ibuprofen, naproxen, and meloxicam have the same cardiovascular warning. They may all increase the chance of heart attack or stroke that can lead to death. This chance increases if you have heart disease or risk factors for it, such as high blood pressure or when NSAIDs are taken for long periods.
Κάποια έχουν καλή επίδραση σε καρδιακές παθήσεις
http://www.umm.edu/altmed/articles/quercetin-000322.htm
Δεν γνωρίζω απλά ότι έχω διαβάσει

Μπλουζα